Avbestillingsbeskyttelse

Booke avbestillingsbeskyttelse

Lykke til med din kommende reise! Du ser sikkert fram imot den og har store forventninger. Derfor er det kjedelig om du av noen anledning skulle bli tvunget til å endre dine reiseplaner. Har du da ikke noen avbestillingsforsikring får du selv stå for omkostningene.

Vi samarbeider med Gouda Reiseforsikring som har vært etablert i Norden siden 1994. Med Goudas avbestillingsforsikring får du hjelp med omkostningene for avbookingen og slipper i det minste et økonomisk tap.

Gouda dekker mer enn du tror

Med Goudas avbestillingsbeskyttelse forsikrer du det meste som inngår i din reise – ikke bare selve billetten. Du bestemmer selv ditt forsikringsbeløp og kan inkludere hotell, transfer og andre kostnader, i tillegg til billetten.
Avbestillingsforsikringen gjelder selvfølgelig om du må avbooke din reise på grunn av akutt sykdom eller om du eller en nærstående blir utsatt for en ulykke.

Men det finnes mye annet som kan tvinge deg til å endre dine reiseplaner, som også avbestillingsforsikringen kan dekke. Goudas avbestillingsforsikring står for kostnadene av en avbooket reise på grunn av:
• At du eller andre i reiseselskapet blir rammet av sykdom eller en ulykke.
• Alvorlig sykdom eller dødsfall i din nærmeste familie.
• Brann eller innbrudd i din bolig.
• At du som student stryker på en tentamen og derfor må ta den på nytt.
• At du blir sagt opp fra din jobb og skal søke eller begynne på en ny arbeidsplass.
• At du er i skilsmisse.
• At du ikke kan gjennomføre en vaksinasjon før reisen på grunn av medisinske årsaker.

Avgift
Premien for avbestillingsforsikringen er 5% av det beløpet du vil forsikre, noe som vanligvis pleier å være reisens pris. Dermed slipper du tap økonomisk, om du blir tvunget til å avbestille i siste sekund. Forsikringen gjelder uten egenandel.

Tillegg
Du har muligheten til å utvide forsikringsbeskyttelsen om et slikt behov fins. Med tillegg kan du utvide din forsikringsbeskyttelse slik at dekningen av forsikringen tilpasses deg. Tilleggene tegnes sammen med grunnforsikringen.

Formålet med reisen (+2%)
Om reisen har et spesielt formål som for eksempel å dra på fisketur, spille golf eller fjellklatring kan en skadet finger før utreise ødelegge ferieplanene. Det samme gjelder om du har booket inn en konsert, og konserten blir avlyst før reisen. Med tillegget formålet med reisen får du en avbestillingsforsikring som dekker om du ikke kan delta på reisen som planlagt.

Delarrangement på reisen (+5%)

Med tillegget delarrangement på reisen kan du forsikre en spesifikk forhåndsbetalt aktivitet/delarrangement som du har planlagt å delta på under din reise. Forsikringen gjelder om du for eksempel rammes av en ørebetennelse etter at reisen har begynt som gjør det umulig å delta på det forhåndsbetalte dykkerkurset. En avbestillingsbeskyttelse opphører normalt når du begynner på din reise, men med dette tillegget i din grunnleggende forsikring forsikrer du også din aktivitet / delarrangement som ligger en tid frem i din reise.

 


Topp