Steg ved booking

En reise til våre eksotiske destinasjoner er for de fleste noe man gjør en gang i livet. Vi er svært opptatte av at dette skjer på en profesjonell og trygg måte ovenfor kunden. Og vi skreddersyr reiser etter kundens ønskemål. Afro-Caribbean Travel har siden starten i 1996 hjulpet tusenvis av reisende til å realisere sine drømmer. Vi har dessuten lovbestemt reisegaranti utstedt hos Kammarkollegiet.

Nedenfor vil vi informere om hva som skjer steg for steg når du booker en reise med oss.

Forespørsel
En forespørsel sendes via e-post, via spesifikke pakkereiser på hjemmesiden eller via telefon. Vi har som ambisjon at alltid kontakte deg så fort som mulig.

Pristilbud
En av våre kompetente reisekonsulenter kommer deretter til å sende deg et pristilbud på en reise ifølge dine ønskemål. Husk at vi skreddersyr reiser og at de forslagene som du ser på hjemmesiden kan forlenges, forkortes og kombineres med andre destinasjoner. Fortell oss bare hva dere ønsker!

Bookingbekreftelse/faktura
Når du har akseptert pristilbudet blir det gjort en booking hos flyselskapet og hotell / landarrengement. Når aller deler av reisen er bekreftet sendes en bookingbekreftelse/faktura til deg der et depositum, normalt 1 000 kr per person, skal betales inn til oss innen 7 dager.
Registreringsavgiften kan være høyere hvis det finnes spesielle regler for visse landarrangementer. Registreringsavgiften trekkes fra den endelige betalingen som skal være oss til rådighet senest 30 dager før avreise. Unntak fra 30-dagers grensen kan forekomme da flyselskap og andre aktører av og til krever at den endelige betalingen skal komme inn tidligere enn 30 dager før avreise. For reiser som bookes tett inn på avreise (30 dager før avreise) gjelder umiddelbar betaling.

Betale din reise
Vi tilbyr flere måter å betale fakturaer på; postgiro, bankgiro, direkte betaling til konto og kredittkortbetaling. Uansett betalingsform er det viktig å angi bookingnummer, fakturanummer eller ordrenummer, som står på fakturaen, som referanse.

Bankgiro Konto Handelsbanken
5822-7604 6162-590 949 608

 

Betale fra utlandet:
Ved betaling fra utlandet må vårt IBAN-kontonummer og bank-Swiftadresse angis.
Handelsbanken
IBAN SE 57 6000 0000 0005 9094 9608
SWIFT: HANDSESS

Betaling med kredittkort
Betaling kan gjøres med alle de vanlige kredittkortene i vår butikk på Vikingagatan 1, 6 etg i Stockholm. For deg som ikke har mulighet til å fysisk komme å betale for din reise tilbyr vi betaling med kredittkort gjennom fullmakt.

Reisedokument
Når den endelige betalingen er gjort henter vi ut alle reisehandlinger, flybilletter og vouchers for hotell og andre landarrengement som inngår i reisen. Dette mailes til deg, alternativt så blir det sendt i posten til din hjemmeadresse, og skjer normalt 20-30 dager før avreise.

Obs!
Du er forpliktet til å kontrollere at rett navn står på bookingbekreftelsen. Navnet skal være helt identisk til det som står i ditt pass. Du er også forpliktet til å dobbeltsjekke at det står rett dato på reisedokument, at du har gyldig visum og de nødvendige vaksinasjonene før reisen.

Les også:
Reisevilkår
Avbestillingsbeskyttelse
Reiseforsikring


Topp