Om oss

Afro-Caribbean Travel er en reisearrangør som siden 1996 har hjulpet tusentals reisende med å oppnå sine drømmer.

Uansett om du vil gå barbeint på en palmekledd paradisstrand i Karibia, bo på en safarilodge med praktfull utsikt over savannen i Afrika, besøk Mellom-Amerikas fascinerende natur, svømme i Det indiske havets turkise vann eller har andre ønskemål så skreddersyr vi en drømmereise sammen med deg.

Vi selger kun destinasjoner som noen av oss som jobber på kontoret har besøkt. På denne måten kan vi garantere at du som kunde får den beste hjelpen av noen av våre flinke og erfarne medarbeidere, uansett valg av din destinasjon. De reisene som du finner på vår hjemmeside skal ses som eksempler. Vi skreddersyr reiser til våre eksotiske destinasjoner og om reisene vi tilbyr på hjemmesiden ikke passer ditt behov hjelper vi deg gjerne med å finne en løsning som passer akkurat deg.

Afro-Caribbean Travel og Aktivresor/Aktive reiser har siden januar 2017 fått en ny deleier, Kenzan Tours AB. Det innebærer at vi kan tilby våre reisende:
– Et bredere utvalg av reiser.
– Mer konkurransekraftige priser da vi får bedre forhandlingsmuligheter med våre leverandører.
– Økt trygghet med en sterk forretningspartner.

Les mer om våre medarbeidere

Vår filosofi og forretningsidé er å gi våre kunder muligheten til å komme tett innpå den lokale kulturen og menneskene i det land de besøker. Vi foredrar å samarbeide med mindre, lokaleide hotell, bruke lokale guider med lokal tilknytning og fremme turisme som gagner den lokale økonomien. Vi har siden reiseselskapet startet i 1996 hatt gleden av å hjelpe tusentals reisende med å oppnå sine drømmer.

Alt flere kunder stiller høyere krav på at reiselivsbransjen skal ta et større økonomisk og sosialt ansvar i de landene de jobber i. Bærekraftig reising er noe som Afro-Caribbean Travel har jobbet for lenge, så det at alt flere reisende søker seg til bedrifter som har den profilen ser vi som en bekreftelse på at det vi gjør er rett og faktisk har betydning for dagens bevisste reisende.

Les mer om ansvarsfull reising

Afrika
Det mediale bildet av Afrika er mange ganger enkelt og noen ganger ganske unyansert. Vi ønsker å være en bidragende faktor til å vise frem et mer riktig bilde av dette mangesidige kontinent.

Vårt utvalg av reiser til Afrika retter seg fremst til landene som ligger i de østre og sørlige delene av Afrika. Safari i verdensklasse i Kenya, Tanzania og Botswana, klatring på Kilimanjaro, besøk på vingårder i Sør-Afrika, safari i Namibias røde sandørken og fantastiske strender på Zanzibar er bare et lite utvalg av de reiser som du finner i vårt Afrikaprogram. Kombinasjonsreiser med safari i Afrika og sol og bading på en paradisøy i Det indiske hav er populære og anbefales varmt!

Det indiske hav
Noen av verdens vakreste strender, svaiende palmer, storslåtte solnedganger, sjarmerende hotell, utsøkt mat og interessant historie er en del av hva øyene i Det indiske hav kan tilby. I vårt program finner du interessante reiser til Mauritius, Seychellene og Maldivene. Det går utmerket å kombinere paradisøyene med en Afrikasafari.

Vestindia
Si navnet Vestindia, og du kan allerede kjenne smaken av sol, salte bad, svaiende palmer og fargerike drinker. Det mange kanskje ikke vet er at det i Vestindia finnes mange forskjellige folkegrupper med sin egne spesifikke historie og kultur. Vi tilbyr reiser til et flertall karibiske paradisøyer, så uansett om du er interessert i sol og bading, karneval, bryllupsreiser, konferanser, musikk, historie eller kultur kommer du enkelt til å finne din drømmereise i vårt store utvalg.

Mellom-Amerika
Costa Rica og Panama er landene der Nord- og Sør-Amerika møtes. Her finnes en fantastisk natur med en rik fauna, et spennende dyreliv, unik indianerkultur, arkipelager og milevis med fantastiske strender på både Karibia- og Stillehavskysten. Vi tilbyr unike reiser der du får det beste som disse land har å tilby.

Nøl ikke med å kontakte oss for din drømmereise!


Topp